Skip to content

Àngela Moya

Projecte: Imatge gràfica per al I Congrés de dones de Castelló
Client: Ajuntament de Castelló
Any: 2021

Disseny de la imatge gràfica per a l’esdeveniment organitzat per la ‘Regidoria de Feminisme i LGTBI’, que va servir de catalitzador perquè les diferents associacions de dones de la ciutat pogueren trobar-se, i crear sinergies i xarxes de col·laboració entre elles per a treballar en favor d’una ciutat més feminista.

El cartell pren com a base la labor de teixir que durant anys han dut a terme les dones, que s’ajuntaven amb les seues amigues o veïnes i aprofitaven per a xarrar de la seua vida, dels seus problemes, de les seues càrregues… així, sense adonar-se, alhora que creaven, mantenien una relació de companyes on les unes a les altres es donaven suport i ajuda. 💜 Teixien un vincle de germanor entre dones.

I posa de manifest que les dones estem cansades de les desigualtats que encara hui pesen sobre nosaltres, estem cansades d’aqueix patró de gènere que la societat ens ha marcat, per això, damunt d’aqueix patró, damunt d’aqueixes desigualtats, teixim el símbol feminista a manera de rebel·lió per a dir PROU! ✋🏻 Volem IGUALTAT!

Una anomenada a l’activisme des de la col·lectivitat i el treball. Per totes, elles i nosaltres, ’Deixem arrere els patrons de la desigualtat. Juntes podem teixir una ciutat més feminista.’ ✊🏻