Skip to content

Àngela Moya

Projecte: Imatge gràfica per a la campanya informativa
Client: Regidoria de Neteja, Ajuntament de Castelló
Any: 2020

Creació i disseny de la imatge gràfica per a una campanya informativa que llança l’Ajuntament. La intenció és conscienciar a la ciutadania de vigilar i anar amb compte amb l’aigua estancada que s’acumula en els diversos recipients que tenim a les nostres cases i on l’Ajuntament no pot arribar.

Partint de la frase “A l’estiu, tot el món viu”, vaig desenvolupar una imatge que té com a protagonistes quatre dels objectes on es poden crear focus de mosquits, als quals els vaig incloure elements típics de l’estiu, com l’ombrel·la en miniatura per a als còctels o copes de gelat, o les ulleres de tub respirador. Una gràfica simpàtica i colorista que llança un missatge clar: mentre tu gaudeixes de l’època estival, si no vas amb compte, els mosquits poden estar desenvolupant-se en la teua propietat.

Previous slide
Next slide

Aquesta campanya va ser seleccionada per a participar en l’exposició itinerant “From Spain with Design: Identitat i territori”, promoguda per la “Red Española de Asociaciones de Diseño, READ”.

Així com en l’exposició “Prohibit fixar cartelles. REA. Cartells valencians 2000_2020” en l’edició de Castelló, organitzada per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, ADCV.

Previous slide
Next slide